Bruke Sonos med operativsystem som ikke støttes

Denne artikkelen gir deg informasjon om app-meldingen: «Operativsystemet på denne mobilenheten støttes ikke lenger.»

Hvis du bruker Sonos på en av OS-versjonene i listen nedenfor, vil ikke Sonos-appen bli oppdatert, men den kan fremdeles brukes til å styre vanlig brukte funksjoner i Sonos.

Sonos S2-appen

• iOS 14 og 15
  • iPadOS 14 og 15
  • Android 7
  • Fire OS 6
  • Windows 7

Sonos S1-appen

• iOS 10 og 11
  • Android 5, 6 og 7*
  • Fire OS 5 og 6

Hvis operativsystemet ditt er eldre enn disse versjonene, vil du ikke kunne styre Sonos fra den enheten. Du vil måtte oppdatere operativsystemet eller bruke en annen enhet med et operativsystem som støttes. I artikkelen om systemkrav finner du en liste over OS-versjoner som støttes fullt ut.

Kontroller enhetens OS-versjon

Disse lenkene har mer informasjon om hvordan du kontrollerer enhetens OS-versjon og hvordan du kan oppdatere til en Sonos-kompatibel versjon, hvis enheten din støtter den.

Funksjoner som er tilgjengelige med begrenset funksjonalitet

Denne tabellen viser funksjonene og innstillingene som ikke er tilgjengelige i Sonos S2-appen eller Sonos S1 Controller, når du kjører et av operativsystemene som ikke støttes fra listen over.

Innstillinger-menyen

Funksjon eller Innstilling

Konto

Endre e-post for kontoen

System

Produkter

Konfigurere et nytt Sonos-system

Legg til produkt

Legg til eller fjern surroundhøyttalere eller Sub

Trueplay

TV-konfigurering

Deaktiver Wi-Fi

Systeminnstillinger

AirPlay-innstillinger

Lydkomprimering

Grupper

Administrere musikkbiblioteket

Medieservere

Nettverksinnstillinger

Foreldrekontroller

Systemoppdateringer (inkludert oppdatering fra S1 til S2)

Overfør eierskapet av systemet

Tjenester

Stemme

Enhetsinnstillinger for Alexa

Enhetsinnstillinger for Google Assistent

Legg til eller fjern en stemmetjeneste

Musikk og innhold

Legg til eller fjern musikktjenester

*Sonos S1-appen for Android 5 og 6 er ikke lenger tilgjengelig i Google Play Store. Appen vil fremdeles fungere med Sonos hvis den ble lastet ned til enheten din tidligere.