Bruksdeteksjon-innstillinger for Sonos Ace

Sonos Ace kan registrere når du har på hodetelefonene. Med Sonos-appen kan du spesifisere hvordan hodetelefonene skal oppføre seg når du tar dem av eller setter dem på.

Endre innstillingene for Bruksdeteksjon i Sonos-appen

For å endre innstillingene for Bruksdeteksjon, må Sonos Ace være registrert i Sonos-appen og koblet til din iOS- eller Android-enhet.

1. Gå til menyen Innstillinger og velg Sonos Ace fra seksjonen Hodetelefoner.
  2. Under Fysiske knapper velger du Bruksdeteksjon.

Du kan justere innstillingene som er oppgitt nedenfor.

Innstilling

Beskrivelse

Bruksdeteksjon

Aktivere eller deaktivere Bruksdeteksjon.

Spill av / sett på pause

Denne innstillingen gjør at hodetelefonene setter lyden din på pause når du tar dem av. Avspillingen gjenopptas automatisk når du setter hodetelefonene på deg igjen.

Merk deg at lyden ikke vil gjenopptas automatisk hvis den ble manuelt satt på pause før du tok av hodetelefonene.

Bruk for å svare

Når dette er aktivert, vil hodetelefonene dine automatisk besvare innkommende samtaler når du tar dem på.