Windows Media Player-nettverksdeling og Sonos

Windows Media Player-nettverksdeling lar deg strømme musikk til Sonos-systemet direkte fra Windows Media Player på PC-en din.

For å strømme spor fra Windows Media Player til Sonos må du først tillate mediestrømming fra datamaskinen.

1. Åpne Windows Media Player på PC-en din.
  2. Fra menylinjen øverst til venstre klikker du på Direkteavspilling og deretter Aktiver direkteavspilling …
  3. Følg instruksjonene for å dele Windows Media-biblioteket over ditt lokale nettverk.

Så snart du har slått på direkteavspilling, vil du kunne spille av spor direkte til Sonos-enhetene fra inne i Windows Media Player. Du kan gjøre dette ved å høyreklikke på sporet, artisten eller albumet og velge Strøm til enhet.

Du kan også bla gjennom det delte Windows Media-biblioteket i Sonos-appen ved å aktivere alternativet Vis medieservere:

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System.
  3. Trykk på Medieservere, deretter aktiverer du Vis medieservere.