Plex på Sonos

On-demand
Strøm lyd i CD-kvalitet (opptil 16-bit, 44,1 kHz)

Plex gir deg umiddelbar tilgang til mediesamlingene dine – hjemmevideoer, bilder, musikk, TV-programmer og filmer – slik at du raskt kan finne og strømme det du ønsker til den enheten du vil, når som helst, og dele det med venner og familie. Nå kan vi også tilby en ny Plex-musikkopplevelse i Sonos. Vi har lagt til premium metadata, effektive administrasjonsfunksjoner og forbedrede spillelister – musikken din har aldri sett så bra ut!

Funksjoner

• Tilgjengelig over alt – på telefoner, nettbrett, spillkonsoller, strømmeenheter, smart-TV, og nå Sonos.
  • Familievennlig – familien kan dele en Plex-server, men alle har en personlig profil med separate spillelister.
  • Premium metadata – sonisk fingeravtrykk for bedre matching og metadata i verdensklasse – en velpolert musikkopplevelse.
  • Den perfekte opplevelsen for seriøse samlere – organiserer et ubegrenset hjemmebibliotek av musikk.

Tilgjengelighet

Legg til Plex i Sonos

Mer informasjon