Qobuz på Sonos

On-demand
Strømming av høyoppløselig lyd (opptil 24-bit, 48 kHz)

Qobuz, grunnlagt i 2007 og en pioner innen høykvalitetslyd, er den franske strømme- og nedlastingsplattformen som oppfyller forventningene til krevende musikkelskere og audiofile. Med en katalog på mer enn 80 millioner titler, er Qobuz den første musikktjenesten som tilbyr 24-bits lydstrømming på Sonos. Strøm musikken med den beste lydkvaliteten som er tilgjengelig for enheten din.

Funksjoner

• Ubegrenset strømming av mer enn 80 millioner låter
  • Strøm høykvalitetslyd direkte til Sonos-anlegget (opptil 24 bit / 48 kHz FLAC)
  • Oppdag nye artister og album med utvalg og spillelister fra musikkekspertene våre
  • Dekning i verdensklasse av klassisk musikk, jazz og andre eklektiske sjangre
  • My Qobuz inkludert spor-, album-, artist- og spillelistebibliotek
  • Strøm på farten med Qobuz-apper

Tilgjengelighet

Legg til Qobuz i Sonos