Sonos Radio HD

Radio
Gratis prøve er tilgjengelig
Strøm lyd i CD-kvalitet (opptil 16-bit, 44,1 kHz)

Sonos Radio HD er en oppgradering for Sonos Radio. Med et abonnement på Sonos Radio HD kan du få tilgang til premiumfunksjoner¹ som lydkvalitet i høy definisjon, tilgang til mer eksklusivt originalt innhold, ubegrensede hopp og musikk uten reklame.

Når du abonnerer, vil du se Sonos Radio HD-innhold tilgjengelig når du blar gjennom Sonos Radio. Alle originale stasjoner vil inkludere et Sonos Radio HD-merke. HD-lydkvalitet vil også bli indikert på skjermen Nå spilles.

Funksjoner

• Tapsfri lydkvalitet (16-bit/44,1 kHz)¹
  • Musikk uten reklame¹
  • Eksklusivt innhold fra artister
  • Tilgang til alle originale Sonos-stasjoner
  • Hopp over og spill av sanger på nytt¹
  • Søvnlyder
  • Kuratert musikk og originalt programmering
  • Over 60 000 globale kringkastingsstasjoner

¹Gjelder kun for Sonos-eide og drevne stasjoner. Ekskluderer globale kringkastingsstasjoner.

Planer som støttes

Sonos Radio HD er tilgjengelig med abonnement. Finn ut mer om priser og de premium funksjonene til Sonos Radio HD.

Tilgjengelighet

Legg til Sonos Radio HD i Sonos