Spotify på Sonos

On-demand, radio, podkaster
Gratis å legge til
Gratis prøve er tilgjengelig
Direkte styring er tilgjengelig

Spotify er en musikktjeneste på Internett, der brukerne kan strømme musikk til Sonos ved å bruke Spotifys unike teknologi. Spotify og Sonos gir deg tilgang til alle dine eksisterende Spotify spillelister og kataloger overalt i hjemmet.

Planer som støttes

Sonos støtter Spotify Free- og Spotify Premium-kontoer.

En Spotify Free-konto lar deg søke etter Spotify-artister, albumer og spillelister i Sonos-appen. Når du hører på musikk med en Spotify Free-konto, er du begrenset til å hoppe over seks låter per time.

Tilgjengelighet

Legg til Spotify i Sonos