YouTube Music på Sonos

On-demand
Strøm lyd med standard kvalitet

Med den nye musikkappen YouTube Music kan du enkelt både finne den musikken du er ute etter og oppdage ny musikk. Få spillelister og anbefalinger levert til deg basert på hva du liker og hva som er populært rundt deg.

Funksjoner

I tillegg til at du kan lytte til YouTube Music på Sonos, kan du skaffe deg Music Premium for å lytte uten annonser, når du ikke er tilkoblet og når skjermen er slått av:

• Legg til din egen musikksamling i YouTube Music-biblioteket ved å laste opp sangene og albumene dine.
  • Lytt i bakgrunnen: Du trenger ikke være redd for at musikken skal stanse når du låser skjermen eller bruker andre apper.
  • Annonsefri musikk: Lytt til all musikk uten annonser.
  • Last ned og sett i gang: Lytt til favorittene dine i luften, under bakkenivå eller når det ikke er dekning.

Planer som støttes

Du kan legge til en YouTube Music Free- eller YouTube Music Premium-konto til Sonos. YouTube Music Free-brukere har tilgang til sine opplastede sanger og album på Sonos, mens Premium-brukere kan bruke alle funksjonene beskrevet ovenfor.

YouTube Music gir deg som standard 1 måneds prøveabonnement ved å legge til betalinginformasjon. Du er kvalifisert hvis du ikke har hatt et prøveabonnement på YouTube Music eller YouTube Premium i løpet av de siste 12 månedene.

Tilgjengelighet

Legg til YouTube Music i Sonos