Ændring af dit Sonos-systems trådløse kanal

Denne artikel viser dig, hvordan du ændrer dit Sonos-systems trådløse kanal.

Indstillingen til SonosNet-kanalen er tilgængelig, hvis du har mindst ét Sonos-produkt forbundet til dit netværk via et ethernetkabel. Hvis alle dine Sonos-produkter et tilsluttet til dit WiFi-netværk, vil SonosNet-kanalen lyse gråt i Sonos-appen og kan ikke ændres.

iOS eller Android

1. Find fanen  Indstillinger, og vælg System > Netværk > Kanal for SonosNet.
  2. Skift den trådløse kanal til 1, 6 eller 11.

Ændring af den trådløse kanal er et fejlfindingstrin i Reduktion af trådløse forstyrrelser. Hvis du ændrer den trådløse kanal for at løse et problem, så prøv at bruge dit Sonos-system på hver af de tre anbefalede kanaler for at finde den, der virker bedst. Vi anbefaler, at du bruger Sonos på en trådløs kanal, som ikke bruges af din trådløse router.