Sonos-systemkrav

Denne artikel angiver kravene til opsætning og brug af Sonos S1- og S2-systemer. Du kan føje op til 32 produkter til et enkelt system.

Der kræves en iOS- eller Android-enhed til at konfigurere dit Sonos-system. Se vores artikel om Sonos-appkrav for oplysninger om, hvilke operativsystemer der understøttes af Sonos-appen.

Krav til netværk

Generelle krav

• Kabelbaseret internetforbindelse med høj hastighed såsom kabel, fiber og DSL
  • WiFi-router
  • Sonos-app og alle Sonos-produkter er på det samme undernet

Understøttede WiFi-tilstande og sikkerhedsstandarder

Alle Sonos-produkter kan tilsluttes trådløse routere eller adgangspunkter, der understøtter 802.11b/g WiFi via 2,4 GHz. Derudover kan alle Sonos-produkter tilsluttes WiFi-netværk, der bruger WPA1- og WPA2-sikkerhedsstandarder, samt ikke-sikrede WiFi-netværk.

Mange produkter, der kører S2-software, understøtter hurtigere WiFi-standarder og opretter forbindelse til dem, når det er muligt. Du kan læse mere om disse yderligere standarder i vores artikel om understøttede WiFi-standarder og sikkerhedsstandarder.

Krav til kabelforbundet opsætning

• Et eller flere Sonos-produkter kabeltilsluttet routeren via ethernetkabel hele tiden1
  • Understøttelse af Spanning Tree Protocol (STP)

Netværkskonfigurationer og enheder, der ikke understøttes

• Trådløse internetforbindelser såsom satellit, mobilhotspots og LTE-routere
  • Gæstenetværk eller netværk, der bruger en portalside til indlogning
  • Netværk med trådløs signalforstærker2
  • Ethernet over Power (EOP)-enheder
  • WPA/WPA2 Enterprise
  • VPN'er, der blokerer adgang til lokale netværksressourcer

Hjemmebiografhøjttalerkrav

Sonos-hjemmebiografhøjttalere er kompatible med en lang række TV'er og lydformater. Få mere at vide i vores artikler Krav til TV for at kunne virke sammen med Sonos-hjemmebiografhøjttalere og understøttede lydformater.

Inden du installerer Sonos-hjemmebiografhøjttalerne, så sørg for, at alle eksterne komponenter, såsom din kabelboks og DVD-afspiller, er forbundet direkte til dit TV. Hvis du i forvejen har hjemmebiograf- eller surroundsoundudstyr, så afbryd dette udstyrs forbindelse til dit TV.

Musikbibliotekkrav

Sonos understøtter afspilning af dit eget musikbibliotek lagret på et NAS-drev eller en personlig computer. Se vores artikler om understøttede lydformater og Sonos-appkrav for at være sikker på, at Sonos understøtter dine musikfiler og -enheder.

Sonos-musikbiblioteker er begrænset til 65.000 sange. Hukommelsesgrænsen kan nås før 65.000 sange, hvis der er en stor mængde metadata. For eksempel har klassiske musiknumre typisk en stor mængde metadata og kan opbruge den tilgængelige hukommelse, før grænsen på 65.000 sange er nået. Hvis du har mere end 65.000 sange, kan du bruge Plex med Sonos som et alternativ.

1 I WiFi-meshnetværk skal Sonos-produkter være kabeltilsluttet det primære mesh-knudepunkt, hvis du bruger en kabelbaseret opsætning.

2 Hvis du har brug for at udvide din WiFi-dækning i hjemmet for at bruge Sonos i en trådløs opsætning, anbefaler vi, at du bruger en WiFi-meshrouter til det.