Deaktivere TV-høyttalerne

Denne artikkelen gir deg generelle trinn for hvordan du deaktiverer TV-høyttalere. For å oppnå optimal lydopplevelse anbefaler vi at du deaktiverer de innebygde høyttalerne i TV-en mens du bruker en Sonos-høyttaler for hjemmekino.

1. Åpne menyen Innstillinger på TV-en.
  2. Åpne menyen Lyd eller Audio, og se etter en innstilling som kontrollerer TV-høyttalerne.
  3. Velg Av eller Bruk eksternt lydanlegg for å deaktivere de innebygde høyttalerne på TV-en.
    • Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, endrer du TV-ens lydutgang til Ekstern høyttaler eller Lydanlegg.

Hvis du ikke kan finne disse innstillingene, må du sjekke brukerhåndboken til TV-en eller kontakt produsenten for spesifikke instruksjoner.

Det kan være at noen TV-modeller ikke har noen innstilling for å deaktiverte innebygde høyttalere. Hvis så er tilfelle, skrur du lydstyrken på TV-en ned til null uten å bruke Mute-knappen. Bruk bare Sonos-appen eller hjemmekinohøyttalerens volumknapper for å endre lydstyrken. Du kan også programmere en annen fjernkontroll som ikke er paret med TV-en.