Connect:Amp installeren als surroundspeakers

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je Connect:Amp installeert om achterste surroundspeakers te versterken voor je Sonos home cinema.

Voordat je begint

Je Connect:Amp en home cinema-speaker aansluiten

Je home cinema-speaker en Connect:Amp moeten op een van de volgende manieren met een kabel worden aangesloten:

• Zowel de Sonos home cinema-speaker als Connect:Amp zijn met een ethernetkabel aangesloten op de router.

• De Sonos home cinema-speaker is aangesloten op de Connect:Amp met een ethernetkabel en er is een ander Sonos-product met een kabel aangesloten op de router.

Je Connect:Amp installeren als surroundspeakers

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Volg de stappen in ons artikel over surroundspeakers toevoegen om je Connect:Amp te installeren als surroundspeakers.

De Subwoofer- en Line-In-aansluitingen zijn niet actief als Connect:Amp wordt gebruikt als surroundspeakers.