Konfigurer Connect:Amp som surroundhøyttalere

Denne artikkelen forklarer hvordan du konfigurerer Connect:Amp for å drive bakre surroundhøyttalere for Sonos hjemmekino.

Før du begynner

Koble til Connect:Amp og hjemmekinohøyttaleren med kabler

Hjemmekinohøyttaleren og Connect:Amp må kobles i en av følgende konfigurasjoner:

• Både Sonos-hjemmekinohøyttaleren og Connect:Amp er kablet til ruteren med en Ethernet-kabel.

• Sonos-hjemmekinohøyttaleren er kablet til Connect:Amp med en Ethernet-kabel og et annet Sonos-produkt er kablet til ruteren.

Konfigurere Connect:Amp som surroundhøyttalere

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Følg trinnene i artikkelen om å legge til surroundhøyttalere for å sette opp Connect:Amp som surroundhøyttalere.

Merk at subwoofer- og line-in-kontaktene er deaktiverte når du bruker Connect:Amp som surroundhøyttalere.