Betjening af Sonos fra Android-låseskærmen

Sonos understøtter betjening af dit system fra Android-låseskærmen. Denne artikel viser dig, hvordan du aktiverer betjening fra låseskærmen i din Android-enheds indstillinger.

Aktivering af betjening fra Android-låseskærm

1. Tryk på fanen Indstillinger, og tryk derefter på App-præferencer.
  2. Aktivér Vis notifikationer og Vis afspilningsknapper på låseskærm.

Lydstyrkeknapperne på din Android-enhed kan også styre lydstyrken på Sonos fra låseskærmen. Se vores artikel om hardwarebaseret lydstyrkeknap for at lære, hvordan du aktiverer denne funktion.

Yderligere oplysninger

• Låseskærmen viser det seneste rum, du valgte i Sonos-appen. For at ændre rummet skal du vælge et andet rum i Sonos-appen og begynde at afspille lyd. Hvis der ikke afspilles nogen lyd i det valgte rum, vises afspilningsknapperne ikke på låseskærmen.

• Hvis din Android-enhed mister forbindelsen til dit trådløse netværk, eller Sonos-appen tvinges til at lukke ned, kan du blive nødt til at genstarte Sonos-appen for at få afspilningsknapperne tilbage på låseskærmen.