Spill av musikk som er lagret på Android-enheten din

Merknad angående funksjonen «På denne enheten» for Android

Fra 23. mai 2023 fjerner vi muligheten til å spille av lydfiler direkte til Sonos med menyen «På denne enheten» i Sonos-appen for Android. Vi anbefaler å bruke en av metodene som beskrives i denne artikkelen, for å sikre at du fremdeles kan spille av alle filer som er lagret på Android-enheten din.

Hold musikken lagret på Android-enheten din

Du kan bruke enten Line-In eller Bluetooth for å spille av musikkfiler fra Android-enheten din til Sonos-produktene. Line-in bruker en kablet forbindelse til Sonos-produktet, mens Bluetooth gjør det mulig å strømme musikken trådløst til Sonos-produktet.

Du finner ut mer om hvordan du bruker disse funksjonene i artiklene våre om Line-in og Bluetooth.

Flytt musikken din til en strømmetjeneste eller NAS-enhet

Strømmetjenester

Noen tjenester lar deg laste opp og strømme musikken din fra nettet. Vi støtter følgende tjenester som lar deg laste opp din egen musikk. Merk at noen av disse tjenestene krever et ekstra abonnement for å fungere med Sonos.

Så snart du har lastet opp musikken din til en av disse tjenestene, vil sporene være tilgjengelige gjennom Sonos så snart du har lagt til tjenesten med Sonos-appen. Se artikkelen vår om å legge til musikktjenester for å komme i gang med å bruke en av tjenestene som er angitt ovenfor.

NAS-enhet

Hvis du har en NAS-enhet (Network Attached Storage) på nettverket ditt, kan du flytte eller kopiere låtene dine til NAS-enheten og dele dem med Sonos-systemet. Så snart delingen med NAS-enheten er konfigurert, kan du bla gjennom og spille den musikken fra Sonos-appen på Android-enheten din. Se artikkelen vår om bruk av en NAS-enhet med Sonos for å komme i gang.