Ta bort musikbiblioteket

Den här artikeln beskriver hur du tar bort ditt musikbibliotek från Sonos. Du behöver göra detta om du har köpt en ny dator eller NAS-enhet, eller om du har flyttat musiken till en annan mapp på samma dator. När det har tagits bort kommer du att kunna lägga till musikbiblioteket igen.

Sonos-appen för iOS eller Android

1. Öppna fliken  Inställningar och tryck på System > Musikbibliotek > Inställningar för musikbibliotek.
  2. Tryck på mappen som du vill ta bort.
  3. Tryck på Ta bort.

Sonos-appen för Windows eller macOS

1. På menyn Hantera, klicka på Inställningar för musikbibliotek.
  2. Klicka på mappen som du vill ta bort.
  3. Klicka på - (minus) om du använder en Mac-dator eller Ta bort om du använder Windows och bekräfta att du vill ta bort biblioteket från Sonos.