Untrusted enterprise developer-fejl

Hvis du bruger iOS 10 eller nyere og deltager i Sonos-betaprogrammet, kan du komme ud for fejlbeskeden "Untrusted Enterprise Developer", når du forsøger at downloade betaversionen af Sonos-appen.

For at tillade Sonos Beta-appen at blive installeret skal du gennemgå følgende trin:

1. Åbn appen Indstillinger på din iOS-enhed.
  2. Gå til Generelt > VPN og Enhedshåndtering > Sonos, Inc., og tryk så på Hav tillid til "Sonos, Inc.".
  3. Tjek ved hjælp af Sonos-appen, om der er opdateringer, og følg instruktionerne.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.