Controleren of Sonos draadloos of bekabeld is geïnstalleerd

Je Sonos-product kan worden geconfigureerd in een draadloze of een bekabelde installatie. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je controleert of je Sonos-producten zijn verbonden via wifi (draadloos) of SonosNet (bekabelde installatie).

iOS of Android: Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Systeem > Over mijn systeem.

macOS: Klik op Sonos > Over mijn Sonos-systeem.

Windows: Klik op Help > Over mijn Sonos-systeem.

De draadloze modus van je product controleren

Het scherm Over mijn systeem geeft alle Sonos-producten bij je thuis weer en in welke draadloze modus (WM) ze staan. Zoek naar de regel onder ieder product die is aangeduid met WM.

Draadloze modus

Beschrijving

WM: 0

Dit product is bekabeld geïnstalleerd.

WM: 1

Dit product is draadloos geïnstalleerd.

WM: 2

Dit product is als surroundspeaker of Sub verbonden met een home cinema-speaker van Sonos in een draadloze installatie.

WM: 3

Dit product doet dienst als surroundspeaker voor een home cinema-speaker van Sonos. Het product kan geen verbinding maken met het speciale draadloze Sonos-netwerk dat wordt gecreëerd bij een draadloze installatie.

Draagbare Sonos-producten zullen altijd draadloos geïnstalleerd zijn (WM: 1) zelfs als je andere producten bekabeld geïnstalleerd zijn.