Kontrollera om Sonos-installationen är trådlös eller trådbunden

Sonos-produkter kan antingen installeras som ett trådlöst eller ett trådbundet system. Den här artikeln beskriver hur du kontrollerar om dina Sonos-produkter är anslutna via Wi-Fi (trådlös installation) eller SonosNet (trådbunden installation).

Gå till Om mitt system

iOS eller Android: Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Om mitt system.

macOS: Klicka på Sonos > Om mitt Sonos-system.

Windows: Klicka på Hjälp > Om mitt Sonos-system.

Kontrollera produktens inställning för trådlöst läge

På skärmen Om mitt system visas alla Sonos-produkter i ditt hem och vilket trådlöst läge (WM) de befinner sig i. Titta efter raden under varje produkt med WM.

Trådlöst läge

Beskrivning

WM: 0

Den här produkten ingår i en trådbunden installation.

WM: 1

Den här produkten ingår i en trådlös installation.

WM: 2

Den här produkten är ansluten som surroundhögtalare eller Sub till en hemmabiohögtalare från Sonos i en trådlös installation.

WM: 3

Den här produkten är ansluten som surroundhögtalare till en hemmabiohögtalare från Sonos. Produkten kan inte anslutas till det dedikerade trådlösa Sonosnätverk som skapas i en trådbunden installation.

Bärbara produkter från Sonos ingår alltid i en trådlös installation (WM: 1) även om dina övriga produkter ingår i en trådbunden installation.