Ikke i stand til å justere volumet ved å bruke LG Magic-fjernkontrollen

I stedet for infrarøde signaler (IR), bruker LG Magic-fjernkontrollen radiofrekvenser (RF) eller Bluetooth for å kommunisere direkte med TV-en eller andre enheter. Du vil kanskje måtte endre noen innstillinger på LG-TV-en din for at fjernkontrollen skal kunne fungere med Sonos.

Følg trinnene nedenfor for å konfigurere LG Magic-fjernkontrollen for å fungere med Sonos-hjemmekinohøyttalere. Disse trinnene er forskjellige avhengig av om Sonos er koblet til TV-en via HDMI-ARC, optisk kabel eller en optisk adapter.

Merk at alternativene og trinnene som er beskrevet nedenfor, kan være forskjellige avhengig av modellen eller programvareversjonen på LG-TV-en.

HDMI-ARC

1. På Magic-fjernkontrollen trykker du Hjem og velger så enhetskontakt.
    • Hvis enhetstilkobling ikke er et alternativ, velg Universelle kontrollinnstillinger.
  2. Velg Bluetooth/lydplanke og deretter HDMI-ARC.
  3. Velg eller søk etter Sonos som produsent1.
  4. Velg Fjernkontroll type 1 og klikk på Neste.
  5. Trykk på Ferdig.

Optisk eller optisk adapter

1. Gå til TV-ens Innstillinger-meny og velg Generelt > Enhetskontakt.
  2. Velg Komponent eller AV som tilkoblingstype, og trykk så på Neste.
  3. Velg Optisk for lydutgang, og trykk Neste.
  4. Velg eller søk etter Sonos som produsent1.
  5. Trykk på Ferdig.
  6. Følg instruksjonene i artikkelen Konfigurere en ny TV-fjernkontroll med Sonos-hjemmekinohøyttalere for å programmere LG Magic-fjernkontrollen med Sonos-hjemmekinohøyttaleren din.

Hvis du fremdeles ikke kan styre hjemmekinohøyttaleren din med LG Magic-fjernkontrollen, prøv å deaktivere SIMPLINK for den optiske forbindelsen under Innstillinger > Lyd > Lyd ut.

1Hvis du ikke finner Sonos som produsent, velg Philips eller Bose i stedet.