Rösttjänster på Sonos

Sonos Voice Control

Installera Sonos Voice Control

Använd Sonos Voice Control för att spela upp musik på Sonossystemet och styra det med rösten. Sonos Voice Control är tillgänglig på alla röstaktiverade Sonoshögtalare. Läs mer om att lägga till Sonos Voice Control i ditt Sonossystem.

Lista med röstkommandon för Sonos Voice Control

Läs mer om de olika sätten som du kan styra ditt Sonossystem på med Sonos Voice Control.

Åtgärda problem med Sonos Voice Control

Utför följande steg för att lösa problem med att Sonos Voice Control inte utför kommandon, inte reagerar alls eller svarar med ”Sorry, I don’t understand”.

Amazon Alexa

Installera Alexa på Sonos

Med Amazon Alexa kan du styra Sonossystemets volym, spela upp/pausa ljudet, hoppa över spår och mycket mer. Om du har en röstaktiverad Sonosprodukt som One eller Beam hittar du information om hur du lägger till Alexa direkt i Sonossystemet i vår artikel.

Använd en Alexaenhet från tredje part med Sonos

Vilken Alexaenhet som helst, till exempel Amazon Echo, kan användas för att styra Sonos. Mer information finns i vår artikel om att installera en enhet med Alexa i Sonossystemet.

Åtgärda problem med Alexa på Sonos

Om Alexa inte reagerar på dina kommandon eller inte utför dem korrekt kan det finnas någonting som hindrar tjänsten från att uppfatta eller behandla dina kommandon. Läs mer om hur du åtgärdar problem med Alexakommandon i vår hjälpartikel.

En Sonos One bredvid Amazon Alexa-ikonen
En Sonos One bredvid Google Assistent-ikonen

Google Assistent

Installera Google Assistent på Sonos

Med Google Assistent kan du styra Sonossystemets volym, spela upp/pausa ljudet, hoppa över spår och mycket mer. Om du har en röstaktiverad Sonosprodukt som One eller Beam hittar du information om hur du lägger till Google Assistent direkt i Sonossystemet i vår artikel.

Använd en Google Assistent-enhet från tredje part med Sonos

Vilken Google Assistent-enhet som helst, till exempel Google Home, kan användas för att styra Sonos. Mer information finns i vår artikel om att installera en enhet med Google Assistent i Sonossystemet.

Åtgärda problem med Google Assistent på Sonos

Om Google Assistent inte reagerar på dina kommandon eller inte utför dem korrekt kan det finnas någonting som hindrar tjänsten från att uppfatta eller behandla dina kommandon. Läs mer om hur du åtgärdar problem med Google Assistent-kommandon i vår hjälpartikel.