Brug af flere konti til den samme musiktjeneste

Du kan tilføje og skifte mellem flere konti til den samme musiktjeneste ved at følge nedenstående trin. Hvis du skal tilføje flere konti, kræver det, at du navngiver hver konto. Sørg for, at hver konto har et unikt navn, så de nemt kan identificeres.

Sådan tilføjer du flere konti

Hvis du vil tilføje en anden musiktjenestekonto, skal du følge den samme proces, som er beskrevet i vores artikel Tilføj en musiktjeneste på Sonos.

Hvis der allerede er tilføjet en eller flere konti for en musiktjeneste, vil du se alle kontonavnene vist under beskrivelsen af tjenesten på skærmen Tilføj musiktjenester.

Sådan skifter du mellem konti

iOS eller Android:

1. Gå til  Browse, og vælg musiktjenesten med flere konti.
  2. Tryk på kontonavnet øverst for at se en liste over tilføjede konti.
  3. Tryk på den konto, du ønsker at bruge.

macOS eller Windows:

1. På panelet Vælg en musikkilde skal du trykke på trekanten til højre for navnet på tjenesten for at vise en liste over tilføjede konti.
  2. Klik på den konto, du ønsker at bruge.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.