Använd flera konton för samma musiktjänst

Du kan lägga till och växla mellan flera konton för samma musiktjänst genom att följa anvisningarna nedan. För att kunna lägga till flera konton behöver du ange ett namn för varje konto. Se till att varje konto har ett unikt namn så att de är lätta att identifiera.

Lägg till flera konton

För att lägga till ytterligare ett konto för en musiktjänst följer du samma process som den som beskrivs i artikeln Lägg till en musiktjänst i Sonos.

Om ett eller flera konton redan har lagts till för en musiktjänst kommer kontonamnen att visas under tjänstens beskrivning på skärmen Lägg till musiktjänster.

Växla mellan konton

iOS eller Android:

1. Välj  Bläddra och välj den musiktjänst som har flera konton.
  2. Tryck på kontonamnet högst upp för att visa en lista över alla tillagda konton.
  3. Tryck på det konto som du vill använda.

macOS eller Windows:

1. På panelen Välj en musikkälla klickar du på triangeln till höger om tjänstens namn för att visa en lista över alla tillagda konton.
  2. Klicka på det konto som du vill använda.