Genstart Sonos-produkter

Denne artikel fortæller, hvordan du genstarter dine Sonos-produkter.

Alle produkter (bortset fra Move, Roam og Roam SL)

1. Tag strømkabel ud af stikket.
  2. Vent 10 sekunder.
  3. Tilslut strømkabel igen, og giv produktet et minut til at starte.

Sonos Move og Move 2

1. Tag dit Move-produkt af opladningsbasen.
  2. Hold tænd/sluk-knappen nede i mindst 5 sekunder, eller indtil statuslampen slukkes.
  3. Vent 10 sekunder.
  4. Tryk på tænd/sluk-knappen, eller sæt dit Move-produkt tilbage på opladningsbasen.

Sonos Roam og Roam SL

Standardgenstart

1. Fjern alle opladningskabler fra Roam, og fjern den fra trådløse opladere.
  2. Hold knappen på bagsiden af Roam nede i mindst fem sekunder, indtil du hører tonen for slukning, og lyset over Sonos-logoet slukkes.
  3. Vent 10 sekunder.
  4. Tryk på knappen på bagsiden af Roam for at tænde den igen.

Tvungen genstart

Hvis din Roam ser ud til at være fastlåst eller "frosset", kan du udføre en Tvungen genstart ved at holde knappen på Roams bagside nede i 15 sekunder, eller indtil lyset over Sonos-logoet tændes igen.

Hvis produktet allerede er blevet konfigureret, lyser LED-statuslampen konstant hvidt.

LED-statuslampen blinker grønt, hvis højttaleren er helt ny, eller hvis den er blevet nulstillet til fabriksindstillinger.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.