Een spraakdienst verwijderen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een spraakdienst zoals Sonos Voice Control of de Google Assistent verwijdert van een Sonos-speaker met stembediening.

Bij gebruik van de Sonos-app voor iOS of Android:

1. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Services en stem.
  2. Tik onder Stem op de spraakdienst die je wilt verwijderen.
  3. Tik op het Sonos-product dat de spraakdienst gebruikt, tik vervolgens op Verwijderen.

Als je een spraakdienst volledig van je systeem wilt verwijderen, moet je de bovenstaande stappen herhalen voor alle producten met stembediening die nog op de dienst zijn aangesloten.