Een apart Sonos S1-systeem installeren

In dit artikel wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een apart Sonos S1-systeem installeert met de Sonos S1 Controller-app.

Voordat je begint

Gebruik de verwijderingstool om alle producten die niet compatibel zijn met S2 uit je systeem te verwijderen en de oorspronkelijke fabrieksinstellingen te herstellen.

iOS of Android

1. Open de Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op App-voorkeuren.
  3. Tik op App resetten.
  4. Sluit de app en open hem daarna weer.
  5. Kies Een nieuw Sonos-systeem installeren.
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om elk van je Sonos-producten te installeren die je net hebt verwijderd.

Je zult opnieuw je voorkeuren moeten instellen en muziekservices moeten toevoegen als je je producten weer hebt geïnstalleerd. Als je een banner ziet waarop staat dat je kunt updaten naar S2, kun je die zonder problemen negeren.

Bekijk ons artikel over gescheiden S1- en S2-systemen gebruiken voor meer informatie over het gebruik van twee apps voor het bedienen van een gesplitst systeem.