Een contentservice toevoegen aan Sonos

Dit artikel laat zien hoe je beschikbare muziek en contentservices kunt doorzoeken en toevoegen aan Sonos.

Je kunt meerdere accounts voor dezelfde service toevoegen door de onderstaande stappen voor elk account te volgen. Zie ons artikel over het gebruik van meerdere accounts om te leren hoe je tussen deze kunt wisselen.

Als je een muziekservice niet kunt vinden of toevoegen, zie ons artikel over problemen met het toevoegen van muziekservices voor hulp.

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het Account menu.
  2. Selecteer Contentservices.
  3. Onder Verbonden Services, selecteer Content Service toevoegen.
  4. Kies de service die je wilt toevoegen en selecteer Toevoegen aan Sonos.
  5. Volg de instructies op het scherm om de service aan je Sonos-systeem toe te voegen.

Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android

1. Ga naar het tabblad Instellingen, selecteer Services & Voice.
  2. Onder Muziek & Content, selecteer Voeg een service toe.
  3. Selecteer de service die je wilt toevoegen.
  4. Selecteer Toevoegen aan Sonos.
  5. Volg de instructies op het scherm om het account van de muziekservice toe te voegen.

Als je de service die je zoekt niet kunt vinden, bekijk dan ons artikel over ontbrekende muziekservices.