Vaihda ääntä Roamin ja muiden tuotteiden välillä

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit vaihtaa ääntä käyttämällä Sound Swapia Roamin ja muiden Sonos-tuotteiden välillä. Jos haluat, että molemmat tuotteet toistavat ääntä, ryhmitä ne yhteen sen sijaan. Sound Swap ei ole saatavilla Roam SL:ään

Tuo ääni toisesta tuotteesta Roamiin

1. Varmista, että yksi Sonos-tuotteistasi toistaa sisältöä.
  2. Pidä Roamia lähellä tuotetta, joka parhaillaan toistaa ääntä.
  3. Paina ja pidä Roamin toisto-/taukopainiketta painettuna, kunnes kuulet kolmannen äänimerkin, ja sitten vapauta painike. Kuulet nyt ääntä toistettavan kannettavalla tuotteella.

Siirrä ääni Roamilta toiselle tuotteelle

1. Kun Roam toistaa sisältöä, pidä Roam lähellä Sonos-tuotetta, johon haluat siirtää äänen.
  2. Paina ja pidä Roamin toisto-/taukopainiketta painettuna, kunnes kuulet kolmannen äänimerkin, ja sitten vapauta painike. Kuulet nyt ääntä toistettavan toisella tuotteella.

Lisätiedot

• TV-, AirPlay- ja Bluetooth-ääntä ei voi vaihtaa.
  • Roamin mikrofonin LED-valo syttyy ääntä vaihdettaessa, sillä sitä käytetään lähellä olevien tuotteiden havaitsemiseen.
  • Ääntä ei voi vaihtaa Play:1:n, Play:3:n, Play:5:n (Gen 1), Portin, Connectin tai Connect:Ampin kanssa. Voit vaihtaa äänen Ampin kanssa, jos se on liitetty Sonos Architectural -kaiuttimiin.