Lägg till ditt musikbibliotek i Sonos

Sonos ger dig möjlighet att streama musikbibliotek från valfri dator eller NAS-enhet till Sonos-systemet. Den här artikeln beskriver hur du lägger till ett musikbibliotek med hjälp av Sonos-appen för macOS eller Windows.

Se vår artikel om att uppdatera ditt musikbibliotek om du redan har lagt till ett musikbibliotek men har laddat ner eller tagit bort musik, skapat nya spellistor eller ändrat i metadatan.

1. Öppna Sonos-appen för macOS eller Windows.
  2. Välj menyn Hantera och klicka på Inställningar för musikbibliotek.
  3. Klicka på + (plus) i macOS eller Lägg till om du använder Windows.
  4. Om du använder iTunes eller är osäker på var din musik är lagrad, välj mappen Min musik. Om musiken inte finns i mappen Min musik, välj ett lämpligt alternativ.
  5. Ange datorns lösenord om du blir ombedd att göra det och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra tillägget av musikbiblioteket. Det kan ta flera minuter att indexera musikbiblioteket beroende på dess storlek.