Automatisk Trueplay™

I den här artikeln beskrivs hur automatisk Trueplay™ fungerar och hur du sätter på eller stänger av funktionen på Sonosprodukter som stöds.

Tillgång till automatisk Trueplay

Automatisk Trueplay är tillgängligt på följande bärbara Sonosprodukter:

• Move
  • Move 2
  • Roam1

Automatisk justering

Din bärbara Sonosprodukt kan automatiskt anpassa ljudet efter omgivningen med hjälp av automatisk Trueplay. Automatisk Trueplay är tillgängligt i både Wi-Fi- och Bluetoothläget² på bärbara Sonosprodukter.

Automatisk Trueplay börjar justera ljudet så snart uppspelningen börjar. Den justerar automatiskt om högtalaren när nytt innehåll spelas upp eller Sonosprodukten flyttas till en annan plats. Du kan höra ljudet förändras medan justeringen pågår.

Sätt på eller stäng av automatisk Trueplay

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android och tryck på fliken Inställningar.
  2. Tryck på System och sedan på namnet på din bärbara Sonosprodukt.
  3. Tryck på Trueplay för att visa reglaget för Automatisk Trueplayjustering.
    • Glöm inte att slå på mikrofonen genom att trycka på mikrofonknappen på din bärbara Sonosprodukt när automatisk Trueplay har aktiverats.

Ytterligare information

• Mikrofonen på den bärbara produkten måste vara påslagen för att automatisk Trueplay ska fungera. Den information som samlas in av mikrofonen används lokalt och laddas aldrig upp på internet.
  • Automatisk Trueplay kan användas med en enda bärbar Sonosprodukt eller med två bärbara, stereokopplade Sonosprodukter. När två bärbara produkter är stereokopplade måste mikrofonerna på båda produkterna vara påslagna för att automatisk Trueplay ska fungera.

1Automatisk Trueplay är inte tillgängligt på Roam SL

2Om du har lagt till Google Assistent på Move inaktiveras Automatisk Trueplay när Move befinner sig i Bluetoothläget.