Batteriinställningar för bärbara Sonosprodukter

Den här artikeln beskriver de olika batterirelaterade inställningarna som du kan justera på bärbara Sonosprodukter.

Batterisparläge

Du kan slå av och på batterisparläget på dina bärbara Sonosprodukter för att styra hur de hanterar sin batteritid.

När batterisparläget är inaktiverat försätts bärbara Sonosprodukter i viloläget när de inte har använts på 30 minuter. De startas automatiskt när du öppnar Sonosappen.

När batterisparläget är aktiverat stängs den bärbara Sonosprodukten av helt efter att ha varit inaktiv i 30 minuter istället för att gå i viloläge. Det får batteriet att vara längre om den bärbara Sonosprodukten inte används.

Som standard är batterisparläget aktiverat på Sonos Roam och inaktiverat på Sonos Move och Move 2.

Aktivera eller inaktivera batterisparläget

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken  Inställningar och tryck på System.
  3. Tryck på namnet på din bärbara Sonosprodukt.
  4. Slå på eller av Batterisparläge under Batteri.

Roams strömsparläge för Wi-Fi

När den här inställningen är aktiverad kan du förlänga batteritiden för din Roam eller Roam SL när den är ansluten till Wi-Fi. Den här inställningen är på som standard.

Aktivera eller inaktivera strömsparläget för Wi-Fi på Roam

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken  Inställningar och tryck på System.
  3. Tryck på namnet på din Roam under Produkter.
  4. Slå på eller av Strömsparläge för Wi-Fi under Batteri.