Ändra höjdinställningarna för ljudet

• Mobil enhet krävs
  • Sonos S2 krävs

Dolby Atmos tillhandahåller två höjdkanaler för ljudet, vilket ger ljud ovanför lyssningsområdet och utökar ljudbilden bortom det horisontella planet. När du lyssnar på Dolby Atmos-ljud via Sonos Arc, Arc SL, Beam (gen 2) eller Era 300 kan du justera inställningarna för höjdkanalerna enligt följande anvisningar:

1. Öppna Sonos S2-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System.
  3. Välj det rum där hemmabioprodukten med Atmos-kapacitet är placerad.
  4. Under Ljud, tryck på Höjdljud.
  5. Använd reglaget för att höja eller sänka volymen för ljudets höjdkanaler.