Ladda Sonos Move 2

Den här artikeln innehåller information om hur du laddar Move 2 med strömbasen eller en USB-C-kabel från tredje part.

Koppla Move 2 till ett eluttag

Laddning med strömbasen

Placera Move 2 på strömbasen så att kontakterna är i linje med och vidrör varandra.

Kontrollera att Move 2 är helt torr och att det inte finns något skräp på laddningskontakterna innan du placerar den på strömbasen. Strömbasen är enbart avsedd för inomhusbruk.

Det tar ca tre timmar att ladda batteriet i Move 2 helt med strömbasen.

Laddning med en USB-C-kabel

USB-C-porten finns på baksidan av Move 2, ovanför laddningskontakterna. Kontrollera att USB-C-kabeln är ordentligt isatt i både Move 2 och strömkällan när den laddas.

Du kan använda valfri USB-C PD-kabel för att ladda Move 2.

Kontrollera batterinivån på Move 2

Öppna Sonosappen och leta upp Move 2 på fliken System för att se batterinivån. Batteriets laddningsnivå visas i procent bredvid batteriikonen.

En läggs till i batteriindikatorn när Move 2 är ansluten till en strömkälla för att visa att den laddas.

Batterilampan på Move 2

Batterilampan på framsidan av Move 2 blinkar orange när högtalarens batterinivå är låg (sex procent eller mindre).

När Move 2 är ansluten till en strömkälla lyser lampan med fast orange sken för att visa att laddning pågår. Lampan slocknar efter ca tio sekunder, men Move 2 fortsätter att laddas.

Om batteriet är helt slut eller om batterinivån är mycket låg lyser lampan orange i längre än tio sekunder tills Move 2 är tillräckligt laddad för att sättas på. Laddningstiden varierar beroende på vilken nätadapter Move 2 använder och hur låg batterinivån är. När batterilampan slocknar kan Move 2 behöva laddas ytterligare innan den kan användas med batteridrift.

Batteritid och cykelantal

Move 2 har ett batteri på 44 Wh som ger upp till 24 timmars oavbruten speltid med en enda laddning Batteritiden kan variera beroende på hur ofta ljudet pausas, volymnivån, om Bluetooth används, om högtalaren utsätts för värme och andra faktorer.

Batteriets livstid är ca tre år eller 900 laddningar. Därefter kan du köpa ett ersättningsbatteri. Batteriets livstid påverkas inte om Move 2 lämnas på strömbasen under en längre tid.