Ladda Sonos Ace

Den här artikeln innehåller information om hur du laddar Sonos Ace med en USB-C-kabel (medföljer).

Ladda Sonos Ace via USB-C

Ladda Sonos Ace genom att ansluta dem till en strömkälla med en USB-C PD-kabel (medföljer). Vi rekommenderar att du använder en 15W USB-C-laddare. Du hittar USB-C-porten på Sonos Ace på vänster öronkåpa, bredvid ström-/Bluetoothknappen.

Statuslampan på Sonos Ace lyser med orange sken medan hörlurarna laddas. När de är fulladdade lyser lampan med fast grönt sken.

Det kan ta upp till tre timmar att ladda Sonos Ace från 0 % till 100 %.

Snabbladdning

Du kan snabbt ladda upp Sonos Ace om batterinivån är lägre än 10 % med hjälp av en USB-C PD-laddare och en kabel. Tre minuters laddning ger tre timmars lyssningstid.

USB-C-kabeln som medföljer Sonos Ace kan användas för snabbladdning.

Kontrollera Sonos Aces batterinivå

När Sonos Ace är anslutna till en enhet via Bluetooth kan batterinivån visas på flera olika ställen. Titta i enhetens Bluetoothinställningar eller kontrollera om batterinivån visas i statusfältet eller en batteriwidget.

Den aktuella batterinivån kan också kontrolleras i Sonosappen. När Sonos Ace är anslutna till en iOS- eller Androidenhet visas batterinivån på informationsskärmen för Sonos Ace. Du kommer också åt den genom att öppna menyn Inställningar och välja Sonos Ace under Hörlurar.

Batteritid

Sonos Aces batteri ger upp till 30 timmars speltid eller 24 timmars samtalstid när aktiv brusreducering eller transparensläget har aktiverats.