Kontrollera systeminformationen i Om mitt system

Den här artikeln kommer att visa dig vilken typ av information du kan kontrollera i avsnittet Om mitt system i Sonos-appen. Detta inkluderar information som din Sonos mjukvaru- och OS-version, Sonos ID, modellnamn på dina Sonos-produkter och mer.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Gå till Inställningar-menyn.
  2. Välj Hantera knappen bredvid Mitt system.
  3. Välj Om mitt system.

Webbapp

1. Öppna Sonos webbapp.
  2. Gå till Inställningar-menyn och hitta Om mitt system längst ner på sidan.

Observera att webbappen endast kommer att visa partiell information från avsnittet Sonos Systeminfo i tabellen nedan.

Sonos S1 Controller

iOS eller Android

1. Från fliken  Inställningar, välj System.
  2. Under Systeminställningar, välj Om mitt system.

macOS eller Windows

1. I macOS, välj Sonos S1 Controller i menyraden. I Windows, välj Hjälp högst upp i fönstret.
  2. Välj Om mitt Sonos-system.

Nedan finns en tabell som beskriver viss information som du kan komma åt i avsnittet Om mitt system.

Namn

Beskrivning

Information om Sonos-appen

Version

Programvaruversionen för din Sonos-app.

Sonos OS

Sonos OS-versionen av din Sonos-app. Se översikten över Sonos-appar sidan för mer information.

Build

Det specifika byggnumret för versionen av din Sonos-app.

Sonos-ID

Ditt unika Sonos-ID-nummer. Detta behövs ofta när du deltar i Sonos betaprogram.

Kontroll-ID

Ett unikt identifieringsnummer för den aktuella enheten i Sonos-appen.

Modell

Ett identifieringsnummer för enhetstypen i Sonos-appen. Detta fält visar vanligtvis antingen "47" (Android) eller "48" (iOS).

Tillhörande produkt

IP-adressen för Sonos-produkten som din app använder för att ansluta till resten av ditt system.

Sonos systeminformation

<Produktmodell>: <Rumsnamn>

Modellnamnet och rumsnamnet.

Serienummer

Serienumret på din produkt. Observera att de första 6 paren av tecken är MAC-adressen till den trådlösa gränssnittet.

Sonos OS

Versionen av Sonos OS. Se översikten över Sonos-appar sidan för mer information.

Version

Programversionen.

IP-adress

Den lokala nätverkets IP-adress.

WM

Det trådlösa läge som din produkt använder. Se vår artikel om trådlösa lägen för mer information.