Konfigurera brandväggen för macOS

I den här artikeln beskrivs hur du manuellt konfigurerar brandväggen för macOS så att den tillåter Sonosappen. Utför bara de här åtgärderna om du har problem med Sonosappen på din Mac.

1. Öppna Systeminställningar i macOS och klicka på Nätverk.
  2. Klicka på Brandvägg. Ändra brandväggsalternativet till om det är inaktiverat.
  3. Klicka på knappen [+] under listan med tillåtna applikationer.
  4. Leta upp Sonos i listan över applikationer. Välj Sonos och klicka på Öppna.
  5. Kontrollera att Sonos visas i listan och är inställt på Tillåt alla anslutningar.
  6. Klicka på OK för att stänga brandväggsinställningarna.

Brandväggen för macOS är nu inställd så att den fungerar med Sonos.