Konfigurera brandväggen för macOS

Den här artikeln beskriver hur du manuellt konfigurerar brandväggen för macOS så att den tillåter Sonos-appen. Följ de här stegen endast om du har problem med Sonos-appen på din Mac.

1. Öppna Systeminställningar i macOS och klicka på Säkerhet och integritet
  1. Klicka på Brandvägg
  1. Klicka på låsikonen längst ner till vänster och ange lösenordet till din Mac.
  2. När systemet har låsts upp klickar du på Brandväggsalternativ ...
  1. Klicka på knappen [+]
  1. Leta upp Sonos i listan över applikationer. Välj Sonos och klicka på Lägg till.
  1. Kontrollera att Sonos nu visas i listan och är inställt på Tillåt inkommande anslutningar. Klicka sedan på OK.

Brandväggen för macOS är nu inställd så att den fungerar med Sonos.