Ta bort ditt Sonos-konto

Den här artikeln beskriver hur du initierar borttagningsprocessen för ett konto. Informationen raderas inom fyra veckor efter det att du har skickat in din begäran. Du hittar ytterligare information om borttag av konto och den information som är kopplad till ditt konto i Sonos sekretesspolicy.

iOS eller Android

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken  Inställningar och tryck på Konto.
  3. Tryck på Ta bort konto.

När du har utfört stegen ovan kommer du att få ett e-postmeddelande från Sonos kundtjänst inom 48 timmar för att bekräfta att du vill ta bort ditt Sonos-konto.

Kontakta Sonos support

Du kan initiera kontoborttagningsprocessen genom att mejla en begäran till privacy@sonos.com.