Aktivera Mörkt läge eller Ljust läge i Sonos-appen

• Mobil enhet krävs
  • Sonos S2 krävs

Sonos S2-appen kommer automatiskt att ändra till mörkt läge eller ljust läge beroende på inställningarna på din mobila enhet. Men du kan ändra Sonos S2-appens utseende manuellt genom att följa stegen nedan:

1. Öppna Sonos S2-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken  Inställningar och tryck på App-inställningar.
  3. Tryck på Utseende och välj det tema du vill använda.

Observera att mörkt läge bara är tillgängligt på iOS 13 och Android 10 eller senare.