Aktivera eller inaktivera statuslampan

Statuslampan är avstängd som standard på de flesta Sonos-produkter och kan stängas av och slås på i Sonos-appen. Lampan tänds fortfarande i vissa situationer, exempelvis medan produkten uppdateras eller när ljudet är avstängt.

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar, tryck på System följt av namnet på din produkt.
  3. Slå av eller på Statuslampa under Hårdvara.

På de Sonosprodukter som räknas upp nedan inaktiveras statuslampan normalt efter installationen. Följ de numrerade anvisningarna ovan för att aktivera statuslampan.

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (gen 2)
  • Ray