Felkod 1100 vid uppdatering av Sonos-appen för macOS

Felkod 1100 visas när Sonos-appen för macOS inte lyckas slutföra uppdateringen. Följ anvisningarna nedan för att åtgärda det här felet.

1. Avinstallera Sonos-appen genom att öppna Sonos-appen för macOS och klicka på Sonos > Avinstallera.
  2. Ladda ner Sonos-appen och installera den igen.
  3. Öppna Sonos-appen, klicka på Anslut till befintligt system och följ sedan anvisningarna för att ansluta appen till Sonos-systemet igen.
  4. Klicka på Sonos > Sök efter uppdateringar för att säkerställa att både appen och Sonos-systemet har den senaste versionen.