Filtrera explicit innehåll på Sonos

Du kan filtrera bort explicit innehåll på Sonos med alternativet Föräldrakontroller i Sonos-appen.

Filtret för explicit innehåll är en inställning som tillämpas på hela Sonos-systemet. Det är dessutom en lösenordsskyddad funktion, vilket betyder att du kommer att bli ombedd att logga in på ditt Sonos-konto när du försöker aktivera eller inaktivera filtret.

Följ anvisningarna nedan för att aktivera filtrering av explicit innehåll.

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken  Inställningar och tryck på System.
  3. Välj Systeminställningar och tryck på Föräldrakontroller.
  4. Tryck på Filtrera explicit innehåll för att aktivera innehållsfiltrering.

Under Tjänster som filtrerar innehåll hittar du en lista med alla tjänster som är tillagda i Sonos-systemet och har stöd för innehållsfiltrering. Om listan är tom har ingen av de tjänster som lagts till stöd för innehållsfiltrering via Sonos Föräldrakontroller.

Sonos kan filtrera innehåll från följande musiktjänster:

• Amazon Music (endast USA)
  • Apple Music
  • YouTube Music