Kompatibilitet med Huawei HG532d

Den här routern har ett känt problem som gör att den inte fungerar med Sonos. Nedanstående lösning gör det möjligt att använda den med Sonos.

Problem

Viss nätverkstrafik skickas inte mellan trådlösa och trådbundna enheter. Detta kan göra det omöjligt att installera produkter och styra Sonos-systemet.

Lösning

Installera en trådlös åtkomstpunkt från tredje part och inaktivera Wi-Fi på HG532d-enheten.