IR-sensorns placering på hemmabioprodukter från Sonos

Alla hemmabioprodukter från Sonos har en infraröd (IR) sensor som uppfattar signaler från tv:ns fjärrkontroll. Den här artikeln beskriver var de här IR-sensorerna är placerade.

Arc och Arc SL

På Arc sitter IR-sensorn under Sonos-märket på framsidan.

Beam

På Beam sitter IR-sensorn under Sonos-märket på framsidan.

Ray

På Ray sitter IR-sensorn under Sonos-märket på framsidan.

Amp

På Amp sitter IR-sensorn under spela upp/pausa-knappen på framsidan.

Playbase

På Playbase sitter IR-sensorn bakom Sonos-märket på framsidan.

Playbar

Väggmonterad

Om den är monterad på väggen sitter Playbars IR-sensor i det nedre vänstra hörnet.

På bord

Om den står på en möbel sitter Playbars IR-sensor i det nedre högra hörnet.