Lyssna på poddar på Sonos

I den här artikeln beskrivs hur du kan lyssna på poddar på Sonos. Du kan streama poddar på Sonos via direktstyrning, AirPlay eller Sonos-appen. Du kan också spela upp nedladdade poddar från ett musikbibliotek på Sonos.

Streama poddar med Apple AirPlay eller direktstyrning

Det enklaste sättet att streama poddar på Sonos är att använda AirPlay på en iOS- eller macOS-enhet med stöd för detta, eller genom att använda en tjänst som tillåter direktstyrning.

AirPlay

Om du har en iOS- eller macOS-enhet med stöd för AirPlay kan du streama valfritt ljud från den enheten direkt till Sonos, inklusive ljudet från appen du använder för att lyssna på poddar. Du hittar mer information i vår artikel om att använda AirPlay med Sonos.

Direktstyrning

Tjänster som Spotify och iHeartRadio har stöd för direktstyrning. Med direktstyrning kan du spela upp en podd i tjänstens egen app och skicka ljudet direkt till Sonos. Du hittar en lista över vilka tjänster som har stöd för detta i vår artikel om direktstyrning.

Streama poddar från Sonos-appen

Vissa tjänster ger dig möjlighet att bläddra bland, söka efter och spela upp poddar inuti Sonos-appen. Det är bara vissa poddtjänster som ger tillgång till sina poddkataloger i Sonos-appen, så att du kan bläddra eller söka i dem. Om du inte hittar podden du letar efter i Sonos-appen rekommenderar vi att du använder direktstyrning eller AirPlay.

Bläddra

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Tryck på fliken  Bläddra.
  3. Tryck på önskad tjänst för att bläddra i dess innehåll.

Sök

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Tryck på fliken  Sök.
  3. Välj filtret Poddar och program högst upp.
  4. Sök efter en podd

Streama nedladdade poddar på Sonos

Poddar som lagrats på en Android-enhet

Ladda ner poddarna till mappen Poddar på din Android-enhet. För att poddarna ska synas under På den här enheten i Sonos-appen måste de finnas i mappen Poddar på Android-enheten. Mappen Poddar ska finnas i rotkatalogen på din Android-enhet. Om du har sparat poddar i Musik-mappen kommer de att visas under Musik, inte under Poddar. Du hittar ytterligare information i vår artikel om att spela upp musik som finns lagrad på din Android-enhet.

Poddar som lagrats på en dator

Om du har laddat ner poddar till en macOS- eller Windows-dator kan du spela upp dem på Sonos genom att lägga till dem i Sonos musikbibliotek.