Lyssna på poddar på Sonos

I den här artikeln beskrivs hur du kan lyssna på poddar på Sonos. Du kan streama poddar direkt till Sonos från din enhet via AirPlay, Bluetooth eller direktstyrning från en app som stöds. Du kan också använda Sonosappen för att söka efter poddar på tjänster som stöds.

Streama poddar med Bluetooth, AirPlay eller direktstyrning

Använd följande metoder för att streama poddar direkt från enhetens poddapp.

Bluetooth

Sonosprodukter med Bluetoothkapacitet ger dig möjlighet att spela upp ljud från en Bluetoothaktiverad enhet. Anslut en Bluetoothaktiverad enhet till Sonos och börja spela upp en podd från din poddapp.

AirPlay

Om du har en iOS- eller macOS-enhet med stöd för AirPlay kan du streama valfritt ljud från den enheten direkt till Sonos, inklusive ljudet från appen du använder för att lyssna på poddar. Du hittar mer information i vår artikel om att använda AirPlay med Sonos.

Direktstyrning

Tjänster som Spotify och iHeartRadio har stöd för direktstyrning. Med direktstyrning kan du spela upp en podd i tjänstens egen app och skicka ljudet direkt till Sonos. Besök vår sida med tjänster för att hitta en tjänst som erbjuder poddar och direktstyrning till Sonos.

Streama poddar från Sonosappen

Vissa tjänster ger dig möjlighet att bläddra bland, söka efter och spela upp poddar i Sonosappen. Det är bara vissa poddtjänster som ger tillgång till sina poddkataloger i Sonosappen, så att du kan bläddra eller söka i dem. Om du inte hittar podden du letar efter i Sonosappen rekommenderar vi att du använder direktstyrning eller AirPlay.

Bläddra

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Tryck på fliken  Bläddra.
  3. Tryck på önskad tjänst för att bläddra i dess innehåll.

Sök

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Tryck på fliken  Sök.
  3. Välj filtret Poddar och program högst upp.
  4. Sök efter en podd

Streama nedladdade poddar på Sonos

Poddar som sparats på en dator

Om du har laddat ner poddar till en macOS- eller Windowsdator kan du spela upp dem på Sonos genom att lägga till dem i Sonos musikbibliotek.