Svagt ljud från surroundhögtalarna när du lyssnar på musik

Den här artikeln hjälper dig att justera ljudet från surroundhögtalare från Sonos när du lyssnar på musik.

Aktivera komplett stereoljud

Som standard spelar Sonos surroundhögtalare bakgrundsljud när de spelar upp ljud från musikkällor som Spotify och Apple Music. Du kan aktivera uppspelning med komplett stereoljud från surroundhögtalarna genom att följa anvisningarna nedan.

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System.
  3. Tryck på den Sonos-produkt som använder surroundhögtalare. Den är markerad med ”(+LS+RS)” i avsnittet för Produkter.
  4. Under Ljud trycker du på Surroundljud.
  5. Tryck på Uppspelning av musik och välj Komplett.

Höj volymen på surroundhögtalarna

Du kan höja den allmänna volymen på surroundhögtalarna när de spelar upp musik.

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System.
  3. Tryck på den Sonos-produkt som använder surroundhögtalare. Den är markerad med ”(+LS+RS)” i avsnittet för Produkter.
  4. Under Ljud trycker du på Surroundljud.
  5. Använd reglaget för Musiknivå för att höja eller sänka surroundhögtalarnas volym.