Lågt ljud från surroundhögtalare när du lyssnar på musik

Den här artikeln hjälper dig att justera ljudet på dina surroundhögtalare från Sonos när du lyssnar på musik.

Hitta dina inställningar för surroundljud

För att justera ljudet på dina surroundhögtalare behöver du först gå till Surroundljud-avsnittet i Inställningsmenyn i din Sonos-app.

Följ instruktionerna i vår Ändra inställningar för surroundljud artikel för att komma till rätt inställningsskärm, justera sedan de specifika inställningarna som listas nedan.

Aktivera fullt stereo

Som standard kommer dina Sonos surroundhögtalare att producera bakgrundsljud när de spelar från musikkällor som Spotify eller Apple Music.

I dina Surroundljudinställningar, välj Musikuppspelning och välj Full.Detta kommer att ställa in dina surroundhögtalare för att producera ljud i fullt spektrum med samma volym som hemmabiohögtalaren.

Öka volymen på surroundhögtalarna

Du kan öka den totala volymen på surroundhögtalarna när de spelar musik.

I dina inställningar för surroundljud, använd reglaget för musiknivå för att öka volymen på surroundhögtalarna.