Gör det enklare att uppfatta dialogen med talförstärkning

När du spelar upp tv-ljud via en hemmabiohögtalare från Sonos kan du aktivera talförstärkning för att framhäva de ljudfrekvenser som produceras av den mänskliga rösten. När du aktiverar den här funktionen blir det enklare att uppfatta dialogen.

Sätt på och stäng av talförstärkning på iOS eller Android

1. Sätt på tv:n och kontrollera att ljudet spelas upp via en hemmabiohögtalare från Sonos.
  2. Öppna Sonos-appen.
  3. Välj din hemmabiohögtalare på fliken  System (fliken Rum om du använder S1 Controller-appen).
  4. Tryck på Spelar nu-fältet längst ner för att öppna skärmen Spelar nu.
  5. Tryck på ikonen för talförstärkning för att sätta på eller stänga av talförstärkning.

Sätt på och stäng av talförstärkning från en Mac eller pc

1. Sätt på tv:n och kontrollera att ljudet spelas upp via en hemmabiohögtalare från Sonos.
  2. Öppna Sonos-appen.
  3. Välj din hemmabiohögtalare i rumspanelen.
  4. Klicka på ikonen för talförstärkning under Spelar nu för att sätta på eller stänga av talförstärkning.