Hantera din prenumeration på Sonos Radio HD

I den här artikeln beskrivs hur du hittar information om din prenumeration på Sonos Radio HD, uppdaterar din betalningsmetod, avslutar prenumerationen eller återaktiverar den. Om du vill uppdatera den e-postadress du har registrerat hos oss, se vår artikel om att byta e-postadress för ditt Sonos-konto.

Om felmeddelandet ”Åtkomst nekad” visas när du spelar upp en Sonos Radio-station, öppna Inställningar > Tjänster och röststyrning > Sonos Radio och välj Återauktorisera konto.

Prenumeration via Sonos.com

Om du startade prenumerationen på Sonos Radio HD via Sonos.com kan du göra ändringar som rör prenumerationen under Mitt konto på Sonos webbplats.

Hitta information om din prenumeration

1. Logga in på ditt konto.
  2. Tryck på Prenumerationer.
  3. Bläddra ner till Sonos Radio HD för att visa information om din prenumeration.

Uppdatera din betalningsmetod

1. Öppna sidan Prenumerationer och bläddra ner till Sonos Radio HD.
  2. Välj Betalningsmetod och klicka på Uppdatera.

Avsluta din prenumeration

1. Öppna sidan Prenumerationer och bläddra ner till Sonos Radio HD.
  2. Under din betalningsmetod, tryck på Avsluta prenumeration.

Återaktivera din prenumeration

Kontakta vårt försäljningsteam om du har avslutat din prenumeration på Sonos Radio HD och vill aktivera den igen.

Prenumeration via Apple

Om du startade prenumerationen på Sonos Radio HD via Apple iOS kan du göra ändringar som rör prenumerationen via din Apple-enhet eller -mjukvara.

Följ anvisningarna i de här hjälpartiklarna från Apple för att göra ändringar i din prenumeration på Sonos Radio HD: