Montera Sonos-produkter på väggen

De flesta Sonos-produkter kan monteras på väggen med hjälp av ett väggfäste från Sonos eller en extern tillverkare. Du hittar väggfästen som är kompatibla med Sonos produkter i Sonos-butiken.

När du väljer en plats på väggen för ditt högtalarfäste, var noga med att undvika värme, ånga, droppande vatten och dolda kablar.

Observera att standardlängden på Sonos strömsladdar är 2 meter. Kortare och längre kablar finns att köpa i Sonos-butiken.

Både Sonos Play:1 och Play:3 har ett 6,35 mm gängat (20 gängor/tum) monteringshål på baksidan. Väggfästen för de här produkterna måste tåla en vikt på minst 4,5 kg.