Krav på nätadaptrar för att ladda Sonos Roam

Den här artikeln går igenom krav på nätadaptrar för att ladda Sonos Roam.

För att det ska gå så snabbt som möjligt att ladda Roam rekommenderar vi en USB-nätadapter på 5 V/2 A (10 W). En nätadapter på 10 W finns tillgänglig i vår butik som självständig produkt samt medföljer vår trådlösa laddare. Roam kan laddas med en USB-nätadapter på 5 V/1,5 A (7,5 W), men det kan ta längre tid.

Meddelande om otillräcklig strömförsörjning

Om Roam är ansluten till en laddare som inte ger tillräcklig effekt kommer Sonos-appen att visa ett meddelande om otillräcklig strömförsörjning under fliken System och i menyn Systeminställningar. Det händer vanligtvis när Roam är ansluten till en vanlig mobilladdare på 5 V/1 A (5 W).

Anslut i stället Roam till en USB-nätadapter på 5 V/2 A (10 W) om du ser det här meddelandet.