Sänk höga tv-ljud med nattläget

När du spelar upp tv-ljud via en hemmabiohögtalare från Sonos och tittar på tv med låg ljudvolym, till exempel sent på kvällen, kan du aktivera nattläget. Nattläget gör högljudda effekter mindre intensiva, samtidigt som det höjer volymen på tystare ljud. Det gör att dialogen blir tydligare utan att du behöver höja volymen.

Sätt på och stäng av nattläget på iOS eller Android

1. Sätt på tv:n och kontrollera att ljudet spelas upp via en hemmabiohögtalare från Sonos.
  2. Öppna Sonos-appen.
  3. Välj din hemmabiohögtalare under fliken System (fliken Rum om du använder S1 Controller-appen).
  4. Tryck på Spelar nu-fältet längst ner för att öppna skärmen Spelar nu.
  5. Tryck på ikonen för nattläge för att sätta på eller stänga av nattläget.

Sätt på och stäng av nattläget från en Mac eller pc

1. Sätt på tv:n och kontrollera att ljudet spelas upp via en hemmabiohögtalare från Sonos.
  2. Öppna Sonos-appen.
  3. Välj din hemmabiohögtalare i rumspanelen.
  4. Klicka på ikonen för nattläge under Spelar nu för att sätta på eller stänga av nattläget.