Dämpa högt tv-ljud med Nattljud

När du spelar TV-ljud med en hemmabiohögtalare från Sonos kan du aktivera Nattljud när du tittar på TV vid låga volymer, till exempel sent på kvällen. Nattljud minskar intensiteten hos höga ljud samtidigt som det höjer nivån på tystare ljud, vilket gör dialogen tydligare utan att behöva höja volymen.

Innan du följer stegen nedan, sätt på din TV och se till att TV-ljudet spelas genom din Sonos hemmabiohögtalare.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Öppna Systemvy genom att välja ditt systems namn i övre vänstra hörnet av skärmen.
  2. Välj din Sonos hemmabiohögtalare för att visa skärmen Spelar nu.
  3. Välj knappen Nattljud för att växla Nattljud på eller av.

Sonos S1 Controller-appen

iOS eller Android

1. Under fliken Rum välj din hemmabiohögtalare.
  2. Öppna skärmen Spelar nu genom att välja Spelar nu-fältet längst ner.
  3. Välj ikonen Nattljud för att växla Nattljud på eller av.

macOS eller Windows

1. I fönstret Rum, välj din hemmabiohögtalare.
  2. I avsnittet Spelar nu, klicka på ikonen för Nattljud för att växla Nattljud på eller av.